دانستنی ، تفریحی ، خبری ، علمی همه چیز در ایران

مطالب ناب از سر تا سر اینترنت ، دانستنی ، علمی ، خبری ، تفریحی و...

دانستنی ، تفریحی ، خبری ، علمی همه چیز در ایران

مطالب ناب از سر تا سر اینترنت ، دانستنی ، علمی ، خبری ، تفریحی و...

عوارض مصرف زیاد لبنیات



خطر سرطان با مصرف‌ افراطی لبنیات


بر اساس یک مطالعه جدید خوردن لبنیات ریسک ابتلا به بیماری های متابولیک مانند چاقی و دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.


 در مطالعه ای از CHU در مرکز تحقیقات کبک و دانشگاه لاوالمحققان دریافتند مصرف لبنیات می تواند بر سلامتکلی سوخت و ساز بدن تاثیر بگذارد. 


محققان حدود 250 نفر با پروفایل های متابولیک سالم در منطقه شهری از کبک مورد بررسی قرار دادند. در این مطالعه، اسید چرب ترانس (به طور طبیعی در شیر، پنیر،ماست، کره حاضر، و چربی گوشت، اما در بدن ایجاد نشده است) با فشار پایین تر خون در مردان و زنان، و همچنین وزن بدن پایین تر در مردان همراه بود . مصرف لبنیات با قند خون و فشار خون پایین در ارتباط بود.


لبنیات بخشی از یک رژیم غذایی متعادل در  ایالات متحده و کانادا است، اما حدود 45 درصد از شرکت کنندگان در مطالعه کمتر از توصیه های روزانه شیر می نوشیدند و مصرف پایین لبنیات بر پوکی استخوان و توده استخوان تاثیر می گذارد. 


در حالی که مصرف متوسط ​​از لبنیات کم چرب ثابت شده است برای محافظت در برابر التهاب باید شیر  2درصد نوشید. اکثر بزرگسالان و حدود 60 درصد از جمعیت جهان با مقدار زیاد چربی شیر می تواند واکنش های التهابی، مانند ناراحتی معده، یبوست، اسهال،بثورات پوستی، آکنه و مسائل مربوط به تنفس شود. 


برخی تحقیقات بر روی نقشی که التهاب مزمن در بدن ایجاد می کند نشان می دهد التهاب ناشی از مصرف زیاد محصولات لبنی در توسعه بیماری های خاص، مانند سرطان متمرکز شده است. التهاب مزمن می تواند بسیارخطرناک باشد. التهاب کوتاه مدت می تواند به صورت طبیعی درمان شود اما التهاب شدید باعث آسیب دائمی و منجر به بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی، ورم مفاصل و بیماری آلزایمر خواهد شد. 



نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.